Unikatna modra skodelica iz kamenine

65,00

2 na zalogi

Opis

Unikatna modra skodelica iz kamenine

Unikatna modra skodelica iz kamenine je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelana skodelica iz sive kamenine s krožnikom. Oba sta zvrtena na lončarskem vretenu. V notranjost krožnika je vrezan pottery art vzorec črt, glaziran v modro sivih odtenkih.  Skodelica je znotraj glazirana s transparentno glazuro, ki je primerna za stik z živili (oznaka sledenja LOT17). Njena zunanjost pa je glazirana s prelivajočo se modro sivo glazuro. Oba imata detajle pozlatene s pravim zlatom. Siva kamenina je žgana pri temperaturi 1220°C, zlato pa s tretjim žganjem pri temperaturi 800°C. Višina skodelice je 9 cm, premer je 11 cm. Premer krožnika je 16 cm.

 

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc ima v svoji zbirki različne unikatne skodelice. Nekatere so v kompletu s krožničkom. Vse po vrsti spadajo v serijo unikatni lončarski izdelki za kuhinjo, kar pomeni, da so popolnoma uporabne za pijačo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. So različnih oblik in velikosti, žgane kot keramika ali kot kamenina. Unikatne skodelice so lahko v seriji po več enakih, v kompletu po dve skupaj ali pa samo po en unikaten primerek.

Modra glinena skodelica s pozlatenimi detajli

Modra glinena skodelica s pozlatenimi detajli je lep in uporaben kos kamenine. Rebrast rob krožnika, vrezan vzorec črt, čudovita pol mat sivo modra glazura in zlato na kamenini. Vse to zaokroža unikatno skodelico, popolnoma ročno narejeno iz kakovostne sive kamenine. Material in visoka temperatura žganja ji zagotavljata trajnostno kvaliteto in uporabnost. Lahko je to posamezen kos kamenine, ki v kombinaciji s pottery art izdelki unikaten moder krožnik iz kamenine unikaten moder čajnik iz kamenine in unikatna modra sladkornica iz kamenine tvorijo prelep romantičen pogrinjek za čaj in pecivo. Lahko pa sta v kompletu samo dve skodelici s krožnikom, ki sta namenjeni uživanju čaja v dvoje, pa tudi dekorativnemu razvajanju.

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikatna modra skodelica iz kamenine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian