Unikaten moder čajnik iz kamnine

90,00

1 na zalogi

Opis

Unikaten moder čajnik iz kamenine

Unikaten moder čajnik iz kamenine je izdelek pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To je ročno izdelan čajnik iz sive kamenine. Zvrten je na lončarskem vretenu. V notranjosti je glaziran z glazuro, ki ima certifikat za stik z živili( oznaka sledenja LOT17). Zato je popolnoma uporaben, lahko se pere v pomivalnem stroju. Zunanjost je glazirana  s prelivajočo modro sivo glazuro, ki je žgana pri temperaturi 1220°C. V detajlih je ročno nanešeno pravo zlato, ki je žgano pri temperaturi 800°C. Čajnik je visok 22 cm.

Pottery art oblikovanje gline Polone Zajc

Unikatne posode iz gline so izdelki pottery art oblikovanje gline Polone Zajc. To so ročno izdelane glinene posode. Narejene so na lončarskem vretenu iz različnih vrst gline. Poslikane so ročno, nekatere imajo vrezan značilen pottery art vzorec črt. Temperatura žganja, kateremu so izpostavljene ročno izdelane glinene posode se giblje od 1030°C, ko glina postane keramika, pa do 1220°C, ko se glina spremeni v kamenino. Notranjost posod je glazirana z glazuro, ki je namenjena stiku z živili, tako da so popolnoma uporabne v gospodinjstvu.

Moder glinen čajnik s pozlatenimi detajli

Moder glinen čajnik s pozlatenimi detajli je čudovit kos keramike, ki spada v vsako kuhinjo. Je hkrati uporaben in dekorativen. Siva kamenina, glazirana v prelivajočo se modro glazuro, ročna izdelava na lončarskem vretenu in zlato na kamenini v detajlih.  Izdelava je popolnoma ročna in unikatna. Vse to je glinen čajnik, ki mu visoka temperatura žganja in material, iz katerega je narejen zagotavljata trajno kakovost. Za dopolnilo k čajniku pa si lahko ogledate tudi izdelke unikatna modra skodelica iz kamenine, unikatna modra sladkornica iz kamenine in unikaten moder krožnik iz kamenine, ki so narejeni v enakem stilu, iz enakega materiala in se lahko prav lepo dopolnjujejo v čudovit pogrinjek za čaj in pecivo. Seveda pa je vsak posamezen izdelek že dovolj za razvajanje.

 

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Unikaten moder čajnik iz kamnine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian